A house designed with a couple of graphic designer in mind

Renovation
Category
Residential

This project is carried out with the aim of creating an attic highlighting a rapport with the terrace. This involves a large living area which includes a kitchen area with a view, opening onto an outside space. Large sliding glass doors further enhance this feature by outlining the unique spacious continuity.

Sliding wooden elements further characterize the façade on the terrace, defining a filter which allows for the presence of light.

Positioned around the living area, two independent night areas complete with bedrooms and bathrooms can be found.

Another area, somewhat unchanged in its essence and acting as a space suitable for storage completes the functional value of the project.

Photos: Cristina Fiorentini (www.cristinafiorentini.it)